Subliminal Message? Fitnah?

Shocked. Look what I found on the grenade at Drama Keizoku 2: SPEC, episode 9, minute 25:25. Islam is written there. Though it is just appear for 1 second or less (I rewind-stop it so many times to get this picture). Haven’t watch til the end, thou. Maybe there’s an explanation? Or just wanna put subliminal message that Islam equal bomb? I’ll tell you more if there are explanation later on final episode. If not? The joke is not funny.

Iklan

5 pemikiran pada “Subliminal Message? Fitnah?

  1. Ironic, when the country that you love the most bumping with this kind of thing.But I can say, that there is no political purpose over this phenomenon. Maybe just simply the staffs who made this dorama have lack of knowledge or because image of islam equals terrorist that has been pushed since forever by western country is VERY strong.No, i think it's not political issues if it comes from japan/korea. Most likely if it comes from US.. ^^

  2. iya sih. tapi tetep kaya kaget dan sedih gitu ga sih karena ternyata disono mereka masih kena pengaruh stereotip media gituh. Bahhh kapan dong ada figuran pake jilbab bisa nongol pelukan ama sho? :3

  3. jujur gue cukup shock. kalo menurut gue sih lebih karena kru nya mungkin kurang kritis. menurut mereka terrorist ya equals islam, sesuai sama apa yang media barat katakan aja. ckckck. kasian ya, masa kalah sama bart simpson yang asik2 aja punya temen muslim. btw nien, postingan lo pas banget tanggal 9/11. what a click.

  4. Kayaknya kapan hari aku di-BBM sempet dikasih link ke artikel ttg subliminal message sama muridku. Tp blm sempet aku baca sampe abis…..Stereotip dunia luar ttg Islam, ya begitu itu. Islam = teroris. Padahal kita mestinya tau lah yg teroris itu sebenarnya siapa, negara mana to be exact…… :(NDUTYKE.com

  5. @nyanya bener kan… cucok banget tanggal postingnya. There there sana lo kawinin matsuken jadi istri kedua dan ajarkan kalao islam itu cinta damai@mba tyka: iya kaan.. sedih deh tau kalo orang masih banyak yang belom tau islam itu sebenernya kaya gimana. D'oh

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s